Bosna i Hercegovina     | 21.03.2018. 18:13 |

Održana redovita sjednica Rektorskog zbora/konferencije BiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 21. ožujka (FENA) - U rektoratu Sveučilišta u Mostaru održana je redovita sjednica Rektorskog zbora/konferencije BiH pod predsjedanjem prof. dr. Zorana Tomića, rektora Sveučilišta u Mostaru.

Na sjednici je usvojen novi logotip Rektorskog zbora/konferencije koji svojom osnovnom formom podsjeća na rektorsku togu. Vizualno prati identitet Bosne i Hercegovine sadržavajući elemente iz zastave, trokute i zvijezde kao i boje, a broj zvijezda na ovratniku toge predstavlja broj članica zbora/konferencije, priopćeno je u srijedu iz Ureda za odnose s javnošću mostarskog sveučilišta.

Također utvrđen je Dan Rektorskog zbora/konferencije BiH koji će se obilježavati 8. veljače te zaključak o donošenju Pravilnika o nagradama i priznanjima Rektorskog zbora/konferencije BiH.

Istovremeno je održana i sjednica glavnih tajnika Rektorskog zbora/konferencije koji su razmatrali izmjene Statuta Rektorskog zbora/konferencije BiH.

Iz Rektorskog zbora/konferencije BiH naglasili su kako će pozvati sva nadležna tijela u državi, entitetu i županiji, nadležna za visoko obrazovanje i znanost, na zajednički sastanak na kojem bi se razmatralo stanje na ovom području, navodi se u priopćenju.

 

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Vlada FBiH donijela zaključak o usvajanju Strategije razvoja male privrede FBiH 2022-2027.

Vlada BPK odobrila sredstva za subvencioniranje ogrijeva penzionerima

Sjednica Vlade FBiH danas u Sarajevu

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom