Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 21.03.2018. 14:31 |

Izetbegović primio delegaciju UKK 'Bosna' i prvakinju Evrope Mirnesu Bektaš

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 21. marta (FENA) - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović primio je delegaciju Univerzitetskog karate kluba "Bosna" Sarajevo i prvakinju Evrope Mirnesu Bektaš. 

Izetbegović je čestitao Bektaš na osvajanju prvog mjesta na Evropskom prvenstvu u karateu za mlađe seniorke, održanom u Sočiju.

Mlada sportistkinja informisala je Izetbegovića o dosadašnjim rezultatima, naglasivši da joj je cilj plasman na olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Trener Suad Ćupina i delegacija UKK "Bosna" Sarajevo upoznali su Izetbegovića o uspješnom radu kluba i stanju u bh. karateu, te o problemima s kojima se susreću sportski klubovi i savezi.  

Izetbegović je čestitao Upravi i svim takmičarima UKK "Bosna" na dosadašnjim rezultatima, te poželio Mirnesi Bektaš da ostvari svoj cilj, plasira se na olimpijske igre 2020. godine i dostojno predstavlja Bosnu i Hercegovinu, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Izetbegović: Svaki 25. novembar nas podsjeća na antifašističke vrijednosti utkane u temelje BiH

Izetbegović boravio u radnom posjetu Kantonalnoj organizaciji SDA HNK

Izetbegović čestitao Kurban-bajram

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana