Sport     | 18.03.2018. 20:54 |

Hujić podnio ostavku na mjesto predsjednika FK Sarajevo

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 18. marta (FENA) - Alen Hujić, predsjednik odbora direktora Fudbalskog kluba Sarajevo, nakon dvogodišnjeg rada na pomenutoj poziciji završit će svoj angažman u rukovodstvu Bordo kluba. Naime, nakon današnje premijerligaške utakmice u Bijeljini, Hujić je odlučio podnijeti neopozivu ostavku na mjestu predsjednika kluba, saopćeno je iz FK Sarajevo.

- Rezultati kluba u proteklom periodu ne mogu zadovoljiti sve one, kojima je ovaj klub u srcu i s obzirom na svoju odgovornu funkciju, koju sam obnašao u proteklom periodu, smatram da svojom ostavkom mogu donijete određene promjene koje su potrebe za dobrobit kluba i izlazak iz trenutne krize - rekao je Hujić.

Stručnom štabu na čelu sa Husrefom Musemićem, kao i igračima, poželio je sreću u nastavku sezone i uvjeren je da mogu ostvariti željeni rezultat i osigurati klubu mjesto koje će voditi u međunarodno takmičenje.

Hujić je imenovan na poziciju predsjednika odbora direktora FK Sarajevo u junu 2016. godine, a prethodno je i u ranijim sazivima bio angažovan kao predsjednik, te član Uprave.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Varadkar najavio ostavku s pozicije irskog premijera

Milanović: Ostajem predsjednik RH, ostavku podnosim nakon izborne pobjede

FK Sarajevo - Sinoć smo svjedočili kulminaciji sudijskih pljački

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo