Sport     | 16.03.2018. 12:39 |

Slišković pred Željezničar: Svjesni smo važnosti utakmice, ali nema pritiska

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 16. ožujka (FENA) - U derbiju drugog kola Lige za prvaka nogometaši Zrinjskog u subotu ugošćuju Željezničar, a po riječima trenera "Plemića" Blaža Sliškovića, iako su svi u klubu svjesni važnosti te utakmice, nema nekog posebnog pritiska na igrače.

- Osvojeni bodovi protiv izravnog konkurenta vrijede duplo i mi u stručnom stožeru, kao i sami igrači, svjesni smo značaja sutrašnje utakmice - kazao je Slišković na redovitoj konferenciji za novinare.

Međutim, po njegovim riječima, iako je nakon remija protiv Radnika u posljednjem kolu Željezničar preskočio Zrinjski na vrhu ljestvice, u mostarskom klubu nema "alarmantnih sastanaka" i pripreme se odvijaju u normalnoj atmosferi.

- Trebamo dati sve od sebe na terenu i pokazati onaj angažman kakav smo imali prije dva tjedna u međusobnom duelu (pobjeda Zrinjskog 1:0, op. a.) i onda imamo veće izglede da ostvarimo povoljan rezultat - kazao je Slišković.

Trener Zrinjskog ne očekuje neka posebna iznenađenje u sastavu Željezničara i taktici gostuju.

- Trebamo obratiti pažnju kod prekida, gdje su oni veoma opasni, i obratiti pažnju u trenutku kad izgubimo loptu na njihove kontre iz kojih su veoma opasni. Moramo biti koncentrirani, jaki i čvrsti u duelima i to je to - dodao je Slišković.

Što se tiče početnog sastava njegove momčadi, Slišković je kazao kako neće biti dramatičnih promjena, a u odnosu na standardnu postavu trener Zrinjskog morat će zamijeniti ozlijeđenog Ognjena Todorovića i kapetana Peru Stojkića koji će utakmicu propustiti zbog akumuliranih kartona.

Utakmica Zrinjski – Željezničar igra se u subotu, 17. ožujka, na stadionu pod Bijelim brijegom, s početkom u 15 sati.

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

U SFK Libero Goražde ogorčeni suđenjem sutkinje Vesne Miletić, tražit će njeno izuzeće

Bivši reprezentativac Sjeverne Makedonije potpisao za Zrinjski

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo