Kako povećati konkurentnost privrede regije Tešnja, Teslića, Doboja, Maglaja.. | FENA


FENA.BIZ

Kako povećati konkurentnost privrede regije Tešnja, Teslića, Doboja, Maglaja..

BBI Banke i BBI VIP Business Cluba: “Kako povećati konkurentnost privrede regije Tešnja, Teslića, Doboja, Maglaja i Usore” 

Utorak, 13. marta, od 13 do 15 sati  u Restoranu Centar - TC "MADI" u Bukvi - Tešanj


Skup je namijenjen predstavnicima privrednog sektora i kompanijama sa šireg područja regije Tešnja, Teslića, Doboja, Maglaja i Usore. 

Cilj skupa je razmjena iskustava sa inostranih tržišta, definiranje prioritetnih sektora privrede za promociju prema inostranim partnerima, kao i pružanje ključnih smjernica izvoznicima i kompanijama. 

U sklopu skupa planirana je prezentacija mogućnosti podrške privrednicima sa šireg područja pomenute regije od strane Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo, informisanje o aktivnostima i benefitima članstva u BBI VIP Business Clubu koji djeluje u okviru BBI banke, predstavljanje mogućnosti prezentacije projekata i poslovnih prilika za saradnju sa potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima iz inostranstva i BiH na 9. Međunarodnoj poslovno-investicijskoj konferenciji Sarajevo Business Forum (SBF) 2018, kao i prezentacija nove on-line platforme za promociju kompanija, poslovnih projekata i dogovaranje poslovnih (B2B) sastanaka sa potencijalnim partnerima i saradnicima. 

Okrugli stol jedan je u nizu događaja u organizaciji BBI VIP Business Cluba i BBI banke, čiji cilj je jačanje cjelokupne bosanskohercegovačke privrede i konkurentnosti bh. proizvoda na inozemnim tržištima. ‌ ‌  


Amera Lučarević
Saradnik za komunikacije
Odjeljenje za marketing i komunikacije /Marketing and communications

Bosna Bank International d.d. Sarajevo
Trg djece Sarajeva bb, 71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Email: amera.lucarevic[at]bbi.ba
Web: www.bbi.ba
Facebook: www.facebook.com/bbibanka
BBI
ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.