Magazin     | 02.03.2018. 12:57 |

The Frajle snimile spot za pjesmu 'Nije ovo tuga'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 2. ožujka (FENA) - Novosadska četvorka The Frajle snimila je spot za pjesmu "Nije ovo tuga", baladu s albuma "Ljubav na dar".

 U redateljskoj ulozi našla se proslavljena fotografkinja Mare Milin kojoj je kultna zagrebačka Kinoteka poslužila kao kulisa za jednu senzualnu, jazzy priču, priopćila je Agencija za PR i event management PRimera Mostar.

 - Pjesma 'Nije ovo tuga' na prvo slušanje odvesti će vas u jazz bar i pokušati zajedno s vama preboljeti svaki stih. Potrudile smo se da dočaramo baš takvu atmosferu, da u nju 'uvučemo' gledatelja. Spot je elegantan, jazzy, usamljenički, a istovremeno i zavodnički i senzualan - kazale su članice grupe Frajle.

 Premijera je planirana za kraj ožujka, a do tada se Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča spremaju za nove nastupe. Prvi na redu je 8. ožujka za Dan žena, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

 Ulaznice po cijeni 25 maraka u prodaji su na info pultu Mepas Malla i online preko kupikartu.ba, navodi se u priopćenju.

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Srbija: Ministar i čelnik SNS-a Vučević u spotu sa zastavom tzv. Republike Srpske Krajine

Pjesma 'Mi smo Superar' , novi muzički iskorak

Premijerno prikazan spot za kasidu „Kada Tvoje ime čujem“ (VIDEO)

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!