Servisne informacije     | 02.03.2018. 10:50 |

U BiH oblačno s kišom

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. marta (FENA)- U Bosni i Hercegovini prijepodne je bilo oblačno. U Hercegovini je padala kiša, a u Bosni u jutarnjim satima padala je kiša.

Temperatura zraka u 10.00 sati: Bihać -5 stepeni, Gradačac i Prijedor -4, Banja Luka, Doboj, Sanski Most i Tuzla -3, Bijeljina, Brčko i Jajce -2, Srebrenica -1, Bugojno i Zenica 1, Sarajevo 2,  
Ivan-sedlo, Mostar i Sokolac 4, Grude 5, Livno i Široki Brijeg 6, Trebinje 9 i Stolac 11 stepeni.  

U Bosni i Hercegovini danas će biti oblačno. U Hercegovini obilnija kiša. U Bosni nove padavine od poslijepodnevnih sati prema kraju dana. Većinom se prognozira kiša. Snijeg ili sunsježica su mogući u Krajini, sjevernim i sjeveroistočnim područjima Bosne.

U većem dijelu zemlje danas će biti slabo do umjereno jugo. U Krajini, sjevernim i sjeveroistočnim područjima Bosne vjetar sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7 stepeni, na jugu zemlje od 8 do 13 stepeni. U Krajini, sjevernim i sjeveroistočnim područjima Bosne najviša dnevna temperatura zraka između -4 i 1 stepen, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH. 

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Danas prvi dan proljeća

Narandžasto upozorenje zbog vjetra južnog smjera

Registiran zemljotres u okolini Stoca 3 stepena po Richteru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo