Kultura     | 02.03.2018. 09:47 |

Otvoren natječaj za Festival klapske pisme Posušje 2018.

FENA Nada Landeka

POSUŠJE, 2. ožujka (FENA) – Upravni odbor Festivala klapske pisme Posušje objavio je natječaj za sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju tog festivala.

Na natječaj se mogu prijaviti muške, ženske i mješovite klape koje će se natjecati u tri kategorije, priopćeno je na službenoj stranici Festivala.

Sve prijave primaju se na prijavnom obrascu, uz dostavu ostalih materijala propisanih pravilnikom, od 1. ožujka do 1. travnja ove godine, isključivo putem maila na adresu: prijave@fkp-posusje.com.

Prijavni obrazac za sudjelovanje je sastavni dio spomenutog natječaja i objavljen je na web stranici Festivala. Organizator Festivala će odabranim klapama potvrditi sudjelovanje u roku od 15 dana od zatvaranja natječaja.

Na Festivalu se dodjeljuju nagrade stručnog žirija, publike te posebne nagrade, priznanja i zahvalnice. U kategoriji muških, odnosno ženskih i mješovitih klapa dodjeljuju se nagrade stručnog žirija za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto koje podrazumijevaju i novčanu nagradu.

Prva nagrada stručnog žirija u kategoriji muških, odnosno ženskih i mješovitih klapa nosi naziv ''Posuški stećak''.

Klape sudionice Festivala natječu se i za najbolju mušku, odnosno žensku i mješovitu klapu Festivala prema ocjeni publike. U sve tri kategorije dodjeljuje se priznanje ''Bura'' koje ne uključuje novčanu nagradu.

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Posušju otkriven kućni laboratorij za uzgoj marihuane

Završeno dvodnevno gostovanje AJB DOC Film Festivala u Posušju

Posušje: 90 godina školstva na Gracu

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta