Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 28.02.2018. 10:07 |

ABA 2 liga - Bosna gostuje kod ekipe Primorske, Zrinjski sutra dočekuje Vršac

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28. februara (FENA) - Košarkaši Bosne Royal večeras gostuju ekipi Sixt Primorske u okviru 18. kola ABA 2 lige.

'Studenti' se nalaze na pretposljednjem mjestu na tabeli s omjerom od pet pobjeda i 12 poraza, dok je njihov večerašnji protivnik plasiran na četvrto mjesto s 11 trijumfa i šest izgubljenih mečeva.

Trener Bosne Miloš Pejić kazao je da njegova ekipa ide u Kopar odigrati dobru utakmicu.

- Nakon kratke pauze nastavljamo takmičenje. Gostujemo ekipi koja je vjerojatno, ako ne sigurno učesnik F4 ABA lige 2. Osvojili su i kup Slovenije te nas dočekuju sa velikim samopouzdanjem. Idemo odigrati dobru utakmicu bez velikog pritiska - rekao je Pejić.

Igrač Bosne Adnan Arslanagić sličnog je mišljenja i dodaje da ove utakmice služe kako bi se ekipa što bolje spremila za završnicu prvenstva BiH.

- Pauza je iza nas. Dobro smo trenirali, idemo odigrati dobru utakmicu da pokušamo stvari sa treninga prebaciti na teren i što je moguće bolje iskoristiti ove utakmice kako bismo što spremniji ušli u završnicu prvenstva - naveo je Arslanagić.

Utakmica između Sixt Primorske i Bosne igra se od 20.15 sati.

Drugi bh. predstavnik u ABA 2 ligi Zrinjski sutra dočekuje ekipu Vršca (18.00).

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Proširuje se ABA liga

Igokea deklasirala Mladost u posljednjem meču prvog kola Lige 6

NBA - Golden State savladao Dallas za petu uzastopnu pobjedu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'