Bosna i Hercegovina     | 28.02.2018. 08:38 |

Predsjednik i dopredsjednik Skupštine Brčko distrikta čestitali Dan neovisnosti

FENA Saopćenje

BRČKO, 28. veljače (FENA) - Predsjednik Skupštine Brčko distrikta Esed Kadrić i dopredsjednik Ivo Filipović uputili su čestitku u povodu 1. ožujka, Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine, u kojoj navode kako su sloboda i neovisnost ideali kojima teži svaki samosvjestan narod.

"Ne možemo razmišljati o budućnosti, a da se ne odredimo prema prošlosti. Povijesne i pravne činjenice potvrđuju da smo već dvadeset šest godina međunarodno priznata zemlja u postojećim granicama", navode u čestitki Kadrić i Filipović.

Napominju kako je 1. ožujka značajan povijesni datum koji ih obvezuje da daju puni doprinos kako u daljnjoj izgradnji Brčko distrikta BiH tako i u jačanju države Bosne i Hercegovine.

"Pred nama je zadatak ispunjavanja obveza na putu prema Europskoj uniji na kojem trebamo ustrajati još jače i čvršće. Da bismo u tome uspjeli, važno je da postignemo suglasnost o temeljnim pitanjima naše budućnosti, da potičemo rad i kreativnost, samopouzdanje i optimizam. Sa željom da složno radimo za dobro Bosne i Hercegovine, svim Bosancima i Hercegovcima čestitamo Dan neovisnosti", navode u čestitci predsjednik i dopredsjednik Skupštine Brčko distrikta.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Javne rasprave o Prijedlogu proračuna Distrikta 17. i 21. listopada

U Splitu obilježena 30. godišnjica neovisnosti BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo