Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 27.02.2018. 14:28 |

Gradonačelnik Bihaća primio dobitnike nagrada Sportskog saveza BiH

FENA Saopćenje

BIHAĆ/SARAJEVO, 27. februara (FENA) - Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić ugostio je danas dobitnike nagrada i priznanja na tradicionalnoj 73. manifestaciji izbora Sportskog saveza BiH održanoj nedavno u Sarajevu.

U razgovoru s Anisom Pašalićem, Azrom Dedić, Fikretom Bečićem, Ilvanom Smajić, Sarom Rizvić, Fuadom Sadikovićem (ocem Haruna Sadikovića), Hanom Piralić i Huseinom Ramićem, Fazlić se upoznao s ostvarenim sportskim rezultatima i aktivnostima koje su promovirale sport iz Grada Bihaća u BiH i inostranstvu u protekloj godini i planovima kada je u pitanju sportska 2018. godina. 

- Čestitam svim nagrađenim Bišćanima među kojima je i Senad Šarganović, koji nije danas prisustvovao prijemu. Ovo je još jedan dokaz da je Grad Bihać sportski grad koji ima svoje mlade i uspješne sportiste u različitim sportovima. Rezultati su došli zahvaljujući trudu i odricanju sportista, njihovih trenera i roditelja, ali Grada Bihaća koji je u granicama svojih mogućnosti podržao ove mlade sportiste i to će činiti i u narednom periodu - kazao je Fazlić.

Kada su u pitanju nagrađeni, Senad Šarganović dobio je specijalno priznanje za unaprijeđenje i razvoj sporta, Azra Dedić specijalno priznanje za vrhunski rezultat u 2017. godini, Fikret Bečić specijalno priznanje za vrhunski rezultat u 2017. godini, Harun Sadiković specijalno priznanje za top postignuti rezultat u 2017. godini, Ilvana Smajić i Sara Rizvić priznanje za ostvareni vrhunski rezultat u 2017. godini i Anis Pašalić specijalno priznanje za sportsko novinarstvo "Boro Glušac", saopćeno je iz Grada Bihać.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Helez u nastupnu posjetu primio ambasadora Republike Sjeverne Makedonije Jakupa Redžepija

Helez - Sticz: Važna ulogu EUFOR-a u Bosni i Hercegovini

Predstavnici OKBiH i Magoda: Stvoriti bolje okruženje za vrhunske sportiste i olimpijce

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'