Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 26.02.2018. 21:59 |

Cipurković novi predsjednik UG „Veterani RK Sloboda“

FENA

TUZLA, 26. februara (FENA) - Zlatko Cipurković novi je predsjednik Udruženja „Veterani RK Sloboda“, odlučeno je na večerašnjoj godišnjoj izvještajno-izbornoj Skupštini ovog udruženja, koje je zbog brojnih aktivnosti, kako sportskih tako i humanitarnih, steklo reputaciju i afirmaciju izvan granica BiH, saznaje Fena.

Cipurković je na dužnosti predsjednika naslijedio Vladimira Jovića, kome je odato priznanje za dosadašnji rad.

Skupština je izmijenila odredbe Statuta prema kojem će ubuduće u Upravnom odboru biti od 7 do 11 članova, te su sukladno tome u ovo izvršno tijelo imenovani Zlatko Cipurković (ujedno predsjednik), Bakir Buljugija, Denis Merdanović i Edin Salkić.

Dopunjen je Nadzorni odbor u koji su, uz predsjednika Zvjezdana Karadžina, imenovani Nedim Hadžiefendić i Jasenko Šehanović.

Članovi Skupštine usvojili su izvještaje o radu i finansijskom poslovanju u 2017. godini, te finansijski i plan rada za ovu godinu.

Usvojena je odluka o dodjeli zvanja „Počasni član“ Udruženja, a prvo priznanje uručeno je večeras prof. Osmanu Ahmetoviću Čarliju.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Rukometaši Slobode i Gračanice igraju kantonalni derbi

U Tuzli obilježen 4. april, jedan od najznačajnijih datuma u historiji grada

Vrijedna donacija za Dom zdravlja u Tuzli

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'