Bosna i Hercegovina     | 24.02.2018. 11:53 |

Okrugli stol o razvoju 'Korpe Tomislavgrada'

FENA Mario Loncar

TOMISLAVGRAD, 24. veljače (FENA) - U sklopu projekta 'Kulturna ruta bećarca i gange'  u utorak, 27. veljače, s početkom u 9 sati, u Tomislavgradu, će biti upriličen okrugli stol tijekom kojeg će biti riječi o razvoju 'Korpe Tomislavgrada' u kojoj će se nalaziti lokalni proizvodi koji će predstavljati gastronomsku vrijednost Tomislavgrada.

Također, tijekom okruglog stola trebalo bi biti riječi i o pozivu na edukaciju 'Menadžer ruralnog razvoja' koja ima za cilj da osposobi polaznike kako na najbolji način da usmjere svoja poslovanja ka turističkom razvoju.

Inače, najavljeni okrugli stol dio je projekta 'Kulturna ruta bećarca i gange' kojeg općina Tomiskavgrad provodi zajedno s Poduzetničkim centrom Pleternica d.o.o., Turističkom zajednicom Grada Pleternice, te Kulturno informativnim centrom Tomislavgrad. Sam projekt odobren je za financiranje u okviru Interreg IPA CBC Programa HR-BA-ME. 

U sklopu istoga projekta već su započeli radovi na izgradnji Trga Gange i Hajdučke družine u centru Tomislavgrada čija ukupna  vrijednost  iznosi oko  615 tisuća eura, s tim da će od navedenog iznosa 85 posto bit financirano sredstvima iz EU fondova. Općina Tomislavgrad će osigurati ostatak sredstava u skladu s pravilima Interreg IPA CBC Programa Hrvatska-Bosna i Hercegovina i Crna Gora.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Mostarski sajam: Okrugli stol na temu 'Herzegovina Cycle Cool Tours'

Predstavljena knjiga 'Svjedok jednog vremena'

Taekwondo klub Novi Grad Sarajevo državni je prvak u kategoriji kadeta i juniora

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'