Sport     | 13.02.2018. 14:22 |

Snijeg izazvao velike probleme košarkašima Zrinjskog

FENA Roland Grabovac

MOSTAR, 13. veljače (FENA) - Obilne snježne padaline izazvale su velike probleme košarkašima Zrinjskog koji se nalaze na putu za Cetinje, gdje večeras igraju susret ABA 2 lige protiv Lovćena.

Momčad Zrinjskog trebala je doputovati u Cetinje oko 12 sati, no obilan snijeg koji pada u Crnoj Gori produžio je putovanje za nekoliko sati, doznaje Fena od media direktora Zrinjskog Darke Smiljanića.

- Trebali smo stići u podne u hotel u Cetinju, te imati ručak i dnevni odmor, ali vremenska nepogoda je poremetila sve. Momčad se oko 14 sati probila do Podgorice gdje će objedovati, a nakon toga bi trebali krenuti prema Cetinju koje je udaljeno oko 35 kilometara od glavnog grada Crne Gore - kazao je Smiljanić.

Iz Zrinjskog zahvaljuju čelnicima Lovćena koji su učinili sve što je u njihovoj moći da mostarski košarkaši sretno stignu na odredište, a kako sada stvari stoje, susret će se odigrati u planiranom terminu od 18 sati.

Večerašnja utakmica od velikog je značaja za Zrinjski koji lovi jedno od četiri prva mjesta koja vode na završni turnir ABA 2 lige.

Na vrhu ljestvice s omjerom 11-5 trenutno su Borac Čačak i Krka, Vršac i Primorska imaju omjer 11-6, dok je Zrinjski na omjeru 10-6 uz utakmicu manje u odnosu na četiri prve ekipe.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Poznati parovi košarkaške Lige 6 za prvaka i Lige za opstanak

Košarkaši Mladosti posljednji učesnici Lige 6 za prvaka

Mladost savladala Spars i došla na korak do plasmana u Ligu 6

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo