Sport     | 12.02.2018. 14:30 |

Kompanija Milkos sponzor fudbalskih klubova Sarajevo i Željezničar

FENA Hasan Selhanović

SARAJEVO, 12. februara (FENA) - Kompanija Milkos danas je potpisala sponzorske ugovore s dva najveća sarajevska fudbalska kluba - Sarajevom i Željezničarom.

-Drago nam je  da u okviru svojih mogućnosti možemo podržati naše klubove. Također, pružamo podršku i školama fudbala u našim najvećim klubovima i na taj način nastojimo pružiti podršku djeci i mladima. Nastavljamo raditi u skladu sa našim opredjeljenjem da su mladi najvažniji segment u zemlji i da treba raditi na njihovom uzdizanju kroz razne segmente, kao sto u ovom slučaju radimo kroz sport - izjavio je direktor Milkosa Adin Fakić.

Predstavnici FK Željezničar i FK Sarajevo su istakli kako je ovaj vid podrške  jako bitan za dalje uspjehe domaćih klubova.

- Marketinška strategija kluba jeste da se vežemo uz najbolje i najpoznatiji brendove - kazao je Alen Hujić, predsjednik uprave FK Sarajevo.

Zadovoljan novom suradnjom je i Emir Dobrača, marketing menadžer FK Željezničar, koji smatra da je klub pravi partner.

Također, Milkos je sa svojom prirodnom izvorskom vodom Ella podržao Program osnaživanja zdravlja žena u BiH, na način da je od kupovine svake boce vode 10% novca usmjereno za borbu za rano otkrivanje karcinoma dojke. U 2017. godini je na ovaj način prikupljeno 28.000 KM.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti

FK Željezničar potpisao petogodišnji sponzorski ugovor sa Macronom

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom